کاشت انواع ایمپلنت دندان
نوشته شده توسط : کلینیک ایمپلنت دکتر والا

کاشت انواع ایمپلنت دندان

بدون شک یکی از بهترین درمان ها برای جایگزینی دندان های از بین رفته،کاشت ایمپلنت دندان است اما برای این درمان بایستی به کلینیک تخصصی دندانپزشکی مراجعه کنید تا بهترین نوع ایمپلنت دندان برای شما استفاده شود. میزان موفقیت درمان ایمپلنت دندان به پارامترهایی همچون متخصص ایمپلنت دندان ،نوع ایمپلنت دندان و آمادگی لثه ها وابسته است.

کلینیک تخصصی ایمپلنت دکتر والا با داشتن کادری متخصص در زمینه کاشت ایمپلنت دندان از بهترین نوع ایمپلنت برندهای کره ای، کره-آمریکا، آلمانی و سوییسی برای بیماران استفاده می کند. قبل از درمان ایمپلنت دندان ،بیماران توسط متخصص معاینه شده و مشاوره لازم انجام میشود تا متناسب با وضعیت دندان های بیمار، بهترین نوع ایمپلنت انتخاب شود.

 

آمادگی لازم برای کاشت ایمپلنت دندان

هنگام کاشت ایمپلنت دندان، ریشه دندان را با پایه های فلزی جایگزین می کنند. این پست های دندانی مانند پیچ ​​دندان مصنوعی هستند. ایمپلنت‌ها کمی متفاوت از برخی از بریج‌ها یا روکش‌ها هستند زیرا عملکرد و ظاهری شبیه به دندان‌های واقعی دارند.

نحوه انجام عمل دندانپزشکی به ایمپلنت مورد نیاز شما، در صورت داشتن هرگونه واکنش آلرژیک و وضعیت استخوان فک بستگی دارد. ممکن است مجبور شوید چندین روش دندانپزشکی انجام دهید تا استخوان شما به خوبی در اطراف ایمپلنت بهبود یابد. این بهبودی ممکن است زمان ببرد، اما از دندان جدید به طور ایمن حمایت می کند.

 

  • ارزیابی اولیه

متخصص ایمپلنت دندان ، ابتدا یک معاینه جامع برای تعیین بهترین روش برای تعیین وضعیت استخوان فک و بهترین روش کاشت ایمپلنت انجام می دهد. این ارزیابی اولیه شامل عکس‌برداری با اشعه ایکس، برداشتن قالب‌ها و تطبیق رنگ دندان‌ها برای اینکه ایمپلنت شما تا حد امکان طبیعی به نظر برسد.

شما تعیین خواهید کرد که چند دندان را می خواهید با ایمپلنت جایگزین کنید، که ممکن است بسته به وضعیت سلامت دهان و دندان ، برنامه ریزی بیشتری را با سایر متخصصان دندانپزشکی مانند پریودنتیست ها انجام دهید.

شما همچنین در مورد تمام شرایط پزشکی و داروهای خود صحبت خواهید کرد. بسته به شرایط شما یا ایمپلنت های ارتوپدی، ممکن است قبل از جراحی نیاز به مصرف آنتی بیوتیک داشته باشید تا از عفونت جلوگیری کنید.

عکسبرداری قبل از ایمپلنت دندانعکسبرداری قبل از ایمپلنت دندان

  • کشیدن دندان

اگر هنوز یک دندان باقی مانده دارید که نیاز به تعویض دارد، دندانپزشک شما آن را قبل از انجام کار دندانی خارج می کند. می توانید این کار را همزمان با کاشت ایمپلنت دندان انجام دهید.

متخصص ایمپلنت دندان در مورد گزینه های بیهوشی صحبت خواهد کرد. به احتمال زیاد، از یک بی حس کننده موضعی نووکائین (یا لیدوکائین) برای احساس بی حسی و از بین بردن هر گونه درد استفاده می کند. برداشتن دندان نباید زیاد طول بکشد مگر اینکه شکسته باشد.

در حین کشیدن دندان فقط کمی کشش و فشار احساس خواهید کرد. پس از کشیدن، باید از باد کردن بینی، سیگار کشیدن، تف کردن بیش از حد یا نوشیدن از طریق نی خودداری کنید. این اقدامات می تواند یک حفره خشک و درد ایجاد کند.

  • قرار دادن ایمپلنت دندان و پیوند استخوان

دو نوع ایمپلنت دندان وجود دارد : یکی جایی که ایمپلنت در استخوان فک شما قرار می گیرد و دیگری که مستقیماً زیر خط لثه قرار می گیرد. بیایید در مورد اینکه آیا ایمپلنت را به استخوان فک خود اضافه کرده اید صحبت کنیم. اگر استخوان فک فعلی شما به اندازه کافی قوی و ضخیم است، ممکن است نیازی به اضافه کردن استخوان اضافی نداشته باشید

فک باید قوی باشد زیرا فشار زیادی هنگام جویدن وارد می شود و برای محافظت از ایمپلنت باید استخوان فک قوی باشد. اگر فک به مقداری استخوان اضافی نیاز دارد، این استخوان معمولاً از ناحیه دیگری از استخوان فک دور از ناحیه ایمپلنت می آید

قبل از اینکه بتوانید ایمپلنت را اضافه کنید، ممکن است لازم باشد ابتدا اجازه دهید استخوان التیام یابد. پس از بهبودی استخوان، متخصص دندانپزشکی، ایمپلنت را اضافه می کند.

پس از اینکه ایمپلنت به استخوان فک شما اضافه شد، استخوان فک در اطراف ایمپلنت شروع به رشد می کند. سپس ایمپلنت بخشی از خط لثه طبیعی شما می شود. این فرآیند در افراد مختلف متفاوت است و ممکن است بین 3 تا 9 ماه طول بکشد.

  • قرار دادن تکیه گاه

هنگامی که ایمپلنت دندان به اندازه کافی پایدار شد، دندانپزشک یک اباتمنت را در بالای ایمپلنت قرار می دهد. این قطعه ایمپلنت را به تاج دندان متصل می کند. اباتمنت باید سفت شود تا هنگام غذا خوردن در جای خود بماند.در طول این روش به جز کمی فشار چیزی احساس نخواهید کرد. در آن ناحیه بی حسی موضعی دریافت خواهید کرد.

گاهی اوقات اباتمنت را می توان همزمان با ایمپلنت دندان گذاشت زیرا از خط لثه عبور می کند. قابل مشاهده خواهد بود، بنابراین باید در مورد نحوه ماسک کردن این قطعه بحث کنید زیرا زمانی که لبخند می زنید نشان داده می شود. دندانپزشک یک کلاه درمانی اضافه می کند تا از رشد بافت و استخوان در بالای اباتمنت جلوگیری کند.

 

  • اضافه کردن تاج دائمی

پس از بهبودی لثه ها، متخصص ایمپلنت، دندان مصنوعی یا تاج را می سازد. می توانید ایمپلنت متحرک یا دائمی داشته باشید. اگر چندین دندان در پشت دارید درست مانند پروتزهای متحرک، ممکن است گزینه متحرک را بخواهید تا بتوانید در صورت نیاز آن را تمیز و تعویض کنید.شما نمی توانید یک ایمپلنت ثابت را برای تعویض یا تمیز کردن بردارید. به طور دائم در تکیه گاه پیچ می شود یا با سیمان چسبانده می شود.

کاشت ایمپلنت دندان در تهران

نکات مهم درباره مراحل ایمپلنت دندان

انتخاب نوع ایمپلنت دندان یک تصمیم بزرگ است، ممکن است گران باشند، اما میزان موفقیت حدود 95 درصد است. در اینجا موارد دیگری وجود دارد که باید در نظر داشته باشید.

استخوان فک شما باید در طول این فرآیند بهبود یابد، بنابراین چندین مرحله وجود دارد. این روشی نیست که بتوانید در یک جلسه آن را به دست آورید.

تا زمانی که تاج دندان را اضافه نکنید، دندان نخواهید داشت. شما باید گزینه های موقتی مانند نگهدارنده، باله های دندانی یا روکش موقت را با دندانپزشک خود در میان بگذارید .

طبیعی است که بعد از کاشت ایمپلنت دندان کمی ناراحتی داشته باشید. ممکن است متوجه کبودی روی لثه، تورم در اطراف لثه و صورت، خونریزی جزئی و مقداری درد در محل ایمپلنت شوید.

پس از کاشت ایمپلنت دندان باید غذای نرم بخورید. همچنین ممکن است بخواهید چند کیسه یخ در دسترس داشته باشید تا به کاهش تورم کمک کنید. از مصرف دخانیات خودداری کنید زیرا می تواند احتمال عفونت های شما را افزایش دهد، مانند عفونت ریشه و دندان های شما را لکه دار کند. ما همچنین درمان ریشه را ارائه می دهیم.

رعایت عادات بهداشتی برای محافظت از این ایمپلنت بسیار مهم است. یعنی روزانه نخ دندان بکشید و دو بار در روز مسواک بزنید. از جویدن آب نبات های سفت که می توانند به ایمپلنت شما آسیب برسانند، خودداری کنید.

 





:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: